Online Marketing webinars bij Strakademie

Het coronavirus slaat om zich heen en heeft impact op ons werk. We werken massaal vanuit huis en we communiceren op afstand met collega’s. Om meer grip te krijgen op je online marketing activiteiten in tijden van crisis, bieden wij gratis webinars aan die jou helpen om met de veranderingen om te gaan.

Impact van online marketing in tijden van crisis

Ook in online marketing wordt het duidelijker dat de gevolgen door het coronavirus groot zijn. We worstelen met verschillende vragen, zoals: wat kan ik beter wel of niet communiceren met mijn doelgroep tijdens een crisis? Kan ik mijn social, e-mail en Google Ads campagnes nog wel laten draaien? Hoe zorg ik ervoor dat mijn campagnes geen negatief effect hebben op mijn doelgroep? Hoe zorg ik ervoor dat mijn content vindbaar en zichtbaar blijft? En hoe kan ik mijn online marketing kanalen optimaliseren tijdens een crisis? 

Meld je gratis aan voor een webinar

In een aantal webinars praten we je bij hoe je de juiste keuzes maakt voor jouw marketingstrategie en welke stappen je kunt zetten om jouw online marketing activiteiten in tijden van crisis te optimaliseren.

Webinar: Hoe zet je e-mailmarketing zo effectief mogelijk in tijdens een crisis?

Door Lisan Koes | 23 april & 28 april | 16:00 uur

Krijg tips & tricks hoe je in tijden van crisis jouw e-mailmarketing kunt blijven inzetten, bijsturen & optimaliseren.

Bekijk webinar

Webinar: Hoe optimaliseer je Google Ads campagnes om deze in tijden van crisis zo effectief mogelijk in te zetten?

Door Martin Douw | 24 april om 11:00 uur | 1 mei om 14:00 uur

Wat zijn aanpassingen die je moet doen in je Google Ads account & naar welke data moet je kijken in tijden van crisis?

Bekijk webinar

Webinar: Hoe bind je klanten aan je onderneming met social media, zodat je hier straks de vruchten van plukt?

Door Marije Veurink | 24 april & 30 april | 10:00 uur

Op welk kanaal bevindt jou doelgroep zich en hoe spreek je hen het beste aan? En is het verstandig om social advertising te blijven inzetten?

Bekijk webinar

Vragen? Stel ze gerust!

Heb jij marketingvraagstukken? Of zie jij nieuwe kansen? In tijden van de coronacrisis plannen wij graag een conference call met jou in. Wil je meer weten over een online onderwerp waar we (nog) geen webinar over geven? Neem dan contact met ons op. Want we informeren je graag.