Social Media Trainingen

Facebook, Twitter, Pinterest, Google +, Instagram en LinkedIn. De verschillende netwerken volgen elkaar in rap tempo op. Maar welke kansen bieden ze nu precies? Deze social media trainingen voor bedrijven geven je nieuwe inzichten op het gebied van de verschillende  platformen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Social media voor bedrijven

Social media is een verzamelnaam voor enkele grote platformen waar enorm veel mensen op actief zijn. De meest bekende en tot de verbeelding sprekende is uiteraard Facebook en ook Instagram timmert hard aan de weg en biedt ook steeds meer mogelijkheden voor bedrijven. Ongetwijfeld is jouw doelgroep ook actief op social media en wil je deze kans niet laten schieten om via deze weg jouw doelgroep kennis te laten maken met je product of dienst. Social media zijn dan ook een uitstekend medium voor bedrijven om op een gerichte manier de doelgroep te benaderen.

Social media trainingen

Afhankelijk van je ervaring met social media en hoe je het wilt gaan toepassen hebben we verschillende trainingen. Om social media doelgericht toe te passen en het te laten passen in de marketingstrategie hebben we de social media strategie training. Om méér uit Facebook te halen bieden we onze Facebook training aan. Wil je als een pro gaan adverteren op Facebook en/of Instagram? Volg dan onze Facebook en Instagram advertising training. Wil je met LinkedIn beginnen voor je bedrijf of een verdiepingsslag maken? Onze LinkedIn zakelijk training is een aanrader.

Wat kun je na een social media training?

Al onze social media trainingen leren je social media in te zetten vanuit de marketingstrategie van jouw bedrijf. Door de balans te vinden tussen een uniforme boodschap en toch aanpassingen te maken naar de kracht van elk social media kanaal haal je een maximaal rendement. Je leert hoe je van je doelgroep volgers maakt en hoe je voor engagement met deze volgers zorgt. Je kent de sterke punten van het betreffende kanaal en kan het met zelfvertrouwen in gaan zetten voor jouw bedrijf.

Social media strategie

Zakelijke social media effectief inzetten. Met welke doelen creëer je succes binnen social media?

Bekijk training

Facebook training

Features, ontwikkelingen en trends op het gebied van Facebook. Welke trends ken jij nog niet?

Bekijk training

Facebook en Instagram advertising

Facebook heeft veel en goedkope advertentie-mogelijkheden en applicaties. Je leert het hier.

Bekijk training

Linkedin zakelijk

Bedrijfspagina’s kunnen worden ingezet als microsites. Benut jij je kansen al op Linkedin?

Bekijk training
Deze organisaties gingen je voor!