SEO-training maatwerk

  • Direct aan de slag met SEO

  • 200+ tevreden klanten

  • Je mag zelf de locatie & datum bepalen

  • Tijd en aandacht voor elke vraag

Zoekmachine optimalisatie is de goedkoopste manier om bezoekers naar je website te krijgen. Wil je voor jouw bedrijf gaan beginnen met SEO of de werkzaamheden uitbreiden? Of wil je juist je SEO optimaliseren? Dan is deze training echt iets voor jouw bedrijf. De training wordt op maat gemaakt en helemaal aangepast aan jouw bedrijf of organisatie. Wij leveren maatwerk waar je echt mee vooruit kan!

Tijdens deze maatwerk SEO-training richten we ons op de drie grootste Search Engine Optimization pijlers: content, populariteit en techniek. We maken meteen de vertaalslag naar jouw bedrijf op basis van deze pijlers. Zo vullen we in hoe deze technieken het beste bij jouw organisatie passen en kun je hier direct mee aan de slag tijdens de training. Wil je meer weten over een bepaald onderdeel van SEO? Laat het ons dan weten, zodat we hier dieper op in kunnen gaan.

Onderwerpen zoekmachine optimalisatie maatwerk training

Dit zijn voorbeelden van vragen die we voor eerdere maatwerktrainingen kregen:

  • Op welke wijze kom ik hoog in Google?
  • Hoe kan ik SEO inzetten met meerdere domeinen?
  • Op welke wijze schrijf ik teksten die geoptimaliseerd zijn voor Google?
  • Op welke zoektermen zoekt mijn doelgroep?
  • Op welke wijze kan ik backlinks verzamelen voor mijn website?
  • Op welke wijze zorg ik ervoor dat een organische bezoeker een conversie maakt?

De training is afgestemd op jouw situatie! Na deze training ben jij de specialist die alles weet over SEO en ook alles zelf kan uitvoeren. Aan de hand van jouw bedrijf vullen wij onze training in. Alles wat je hoort en leert kan direct doorgevoerd worden en hier zullen wij je ter plekke bij helpen. Met natuurlijk een optimaal eindresultaat voor je bedrijf.

Wat is allemaal maatwerk?

Een maatwerk training is altijd op het niveau waarop je je bevindt. Dus beginners, gevorderden of iets daar tussen in, dat maakt helemaal niks uit! Voor een maatwerk training passen we de presentatie aan met voorbeelden van jouw bedrijf. We gebruiken screenshots van de website en uit de zoekresultaten van jouw bedrijf of producten ter verduidelijking. We focussen ons op jouw doelgroep en jouw bedrijfsdoelstellingen.

Wat kan ik na de maatwerk SEO training?

Doordat het een maatwerktraining is, hangt het natuurlijk heel erg van de behoefte af wat je na deze training kunt. Doorgaans weet je na de training hoe de zoekmachine indexatie van Google begint, wat de belangrijkste termen zijn en hoe je hier invloed op uit kunt oefenen met behulp van content, populariteit en techniek. Daarnaast weet je concreet de eerste stappen die je voor jouw bedrijf kunt zetten om SEO naar een hoger niveau te tillen.

Voor welke organisaties is de maatwerk SEO training?

Wij geven deze maatwerktraining aan veel verschillende soorten organisaties. Van overheidsinstellingen tot NGO’s, van MKB bedrijven tot multinationals. Doordat we de inhoud van de training afstemmen op de vraag en het type organisatie, is de training altijd relevant. Het is mogelijk om de training aan één afdeling te geven of juist aan iedereen in de organisatie die aan de website werkt: programmeurs, designers, (online) marketeers en communicatiemedewerkers bijvoorbeeld.

Informatie

Duur: 6 uur
Locatie: Hof van Otten 1
7771 JA Hardenberg
of op locatie naar keuze
Aantal deelnemers:    minimaal 2
maximaal 8

 

Meer trainingen bekijken?

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Wij bieden ook nog andere SEO trainingen aan. Ook kun je de volledige lijst van online marketingtrainingen bekijken. Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Aantal deelnemers

Je bericht

“Google is voor de meeste bedrijven de belangrijkste bron van websiteverkeer”

Onze instructeurs

Thomas Pastink
Thomas PastinkDigitaal Strateeg
Martin Douw
Martin DouwDigitaal Strateeg