SEO-training basis

 • Direct aan de slag met SEO

 • 200+ tevreden klanten

 • Je mag zelf de locatie & datum bepalen

 • Tijd en aandacht voor elke vraag

Is de vindbaarheid van jouw website goed voor jouw doelgroep? Op welke woorden zoeken mensen? Hoe bepaalt Google de ranking en hoe kun je zonder te betalen hoog in Google komen te staan? Dit zijn allemaal vragen waarop deze training antwoord geeft.

Tijdens de training leer je alles over zoekmachine optimalisatie en gaan we kijken welke tactiek het beste bij je bedrijf past. Ook leggen we de belangrijkste termen uit en kijken we naar de website vanuit het oogpunt van je bezoekers.

Wat leer je tijdens basistraining SEO?

Tijdens de training leer je:

   • Hoe de indexatie van Google werkt
   • De verschillende componenten waarop Google rankt
   • Hoe het algoritme van Google werkt
   • Bepalen welke zoekwoorden/onderwerpen van belang zijn
   • SEO vriendelijke teksten schrijven
   • Zoekgedrag in kaart brengen

We zorgen dat je de belangrijkste termen van zoekmachine optimalisatie begrijpt. Ook leren we je te kijken naar de website vanuit het zoekgedrag van je bezoekers. Na de training snap je hoe zoekmachines werken en hoe ze hun indexatie bepalen. Daarnaast is zoekmachinevriendelijke teksten schrijven geen probleem meer.

Wat kan ik na de basistraining SEO?

Na deze training weet je hoe de zoekresultaten van Google werken en hoe je dit kunt beïnvloeden in het voordeel van jouw bedrijf door gebruik van content, populariteit en techniek. Je kent de begrippen en kunt aan jouw bedrijf het belang van SEO uitleggen. Ook weet je hoe je inzicht krijgt in zoekgedrag van potentiële klanten.

Voor wie is deze training?

Deze training biedt toegevoegde waarde voor iedereen die aan de website van een organisatie werkt. Denk aan programmeurs en back-end developers, die naar de techniek leren kijken vanuit Google. Designers en front-end developers leren we naar de indeling kijken zoals Google dat doet. Content marketeers, marketingmedewerkers en communicatiemedewerkers leren schrijven volgens de richtlijnen van SEO. Ondernemers leren hoe ze hun website hoger in de gratis zoekmachine resultaten kunnen krijgen.

Informatie

Duur: 2 uur
Locatie: Hof van Otten 1
7771 JA Hardenberg
of op locatie naar keuze
Aantal deelnemers:    minimaal 2
maximaal 8

Meer trainingen

Is de SEO training voor beginners niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan onze volledige lijst met trainingen of onze andere SEO trainingen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Offerte aanvragen

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Aantal deelnemers

Je bericht

“De ranking wordt bepaald door content, populariteit en techniek”

Onze instructeurs

Mart Hamhuis
Mart HamhuisDigitaal Strateeg
Marije Veurink
Marije VeurinkDigitaal Marketeer