SEA-training maatwerk

 • Direct aan de slag met SEO

 • 200+ tevreden klanten

 • Je mag zelf de locatie & datum bepalen

 • Tijd en aandacht voor elke vraag

Jouw doelgroep oriënteert zich online in zoekmachines. Dit is de rode draad in het koopproces van veel klanten. Als één van de belangrijkste kanalen in je marketingmix is SEA een uitstekend middel om jouw doelgroep te bereiken en aan te sporen tot actie. Dus maak je al gebruik van SEA, maar wil je je account verbeteren of zelf meer kennis binnenhalen? Dan is deze training iets voor jou!

Wat leer je tijdens deze zoekmachine adverteren training?

Doordat dit een maatwerk training is, passen we de inhoud aan aan jouw organisatie en hulpvraag. Wat bijvoorbeeld aan bod kan komen:

 • Zoekgedrag vertalen naar krachtige campagnes
 • Campagnes opzetten als search, shopping en remarketing
 • Bannering strategieën vertalen naar campagnes
 • RLSA strategieën
 • Kengetallen interpreteren en vertalen naar acties
 • Relevante doelen en KPI’s vaststellen
 • Omzet van e-commerce verhogen
 • De training is afgestemd op jouw situatie!

Wat geeft maatwerk nog meer?

Niet alleen de inhoud passen we aan de hulpvraag aan, we bieden nog veel meer toegevoegde waarde. We passen de presentatie aan met voorbeelden van jouw website en advertenties. Ook gebruiken we jouw doelstellingen en doelgroep als uitgangspunt.

Wat kan je na de SEA-maatwerk training?

Na deze training ben jij de specialist op het gebied van SEA. Het verbeteren van campagnes en het beter aanspreken van de doelgroep is na deze training vanzelfsprekend. Ook leveren wij in deze training maatwerk voor jouw bedrijf. Alles wat je hoort en leert kan je direct toepassen. Uiteraard met een optimaal eindresultaat in je advertentieaccount! Daarnaast haal je méér uit je advertentiebudget door de kwaliteitsscores van advertenties te verhogen, de biedstrategie te optimaliseren en relevante zoekwoorden te gebruiken. Laat ons van te voren weten met welk vraagstuk je zit, dan krijgt het onderwerp extra aandacht tijdens de training.

Voor wie is deze Google Ads training?

Deze training is zeer geschikt voor bedrijven die de eigen Google Ads beheren en hier meer uit willen halen. Voor organisaties die twijfelen om SEA te gaan uitbesteden of toch intern een extra verdiepingsslag willen maken. Maar ook voor internetbureaus die hun klanten extra meerwaarde willen bieden in de online marketingstrategie. En voor marketingbureaus en reclamebureaus die meer met online willen gaan doen.

Informatie

Duur: 6 uur
Locatie: Hof van Otten 1
7771 JA Hardenberg
of op locatie naar keuze
Aantal deelnemers:     minimaal 2
maximaal 8

 

Zoek je een andere training?

Is de SEA maatwerk training niet wat je zoekt? Bekijk dan onze andere SEA trainingen. Ook kun je ons volledige aanbod van online marketingtrainingen bekijken. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Aantal deelnemers

Je bericht

“Leer de Cost-Per-Click te verlagen door de kwaliteitsscore te verbeteren”

Onze instructeurs

Martin Douw
Martin DouwDigitaal Strateeg
Marije Veurink
Marije VeurinkDigitaal Marketeer