Online marketing training Hardenberg

Ben je op zoek naar een online marketing training rondom Hardenberg? Strakademie is een onderdeel van Bureau Strak en geeft trainingen op het gebied van online marketing. De trainingen worden gegeven op het kantoor van Bureau Strak of op ieder ander gewenste locatie. Kom je net om de hoek kijken in online marketing en wil je een vliegende start maken, dan ben je bij Strakademie aan het juiste adres. Daarnaast bieden we trainingen aan voor marketeers die al kennis hebben van online marketing.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) training

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) trek je gratis relevante bezoekers naar je website. Bekijk hier al onze SEO trainingen.

Bekijk training

Zoekmachine adverteren (SEA) training

Trek in no-time relevante bezoekers naar je website met advertenties in de zoekmachine (SEA). Bekijk al onze trainingen.

Bekijk training

Online marketing training voor beginnners

Wil je meer weten over het vak online marketing? Volg dan deze training. In deze algemene training gaan we dieper in op de verschillende kanalen.

Bekijk training

Social media training

In deze training gaan we dieper in op welke wijze je online omzet kan genereren via diverse social media platformen.

Bekijk training

Google Analytics training

Website data is waardevol voor je website en organisatie. In deze training leren we je meer over Google Analytics en andere data tools.

Bekijk training

E-mail marketing training

E-mail marketing wordt voornamelijk gebruikt voor bestaande klanten. In deze training gaan we dieper in op dit marketing kanaal.

Bekijk training
  • Direct aan de slag met online marketing

  • Jij bepaald de datum & locatie

  • 200+ bedrijven online rendement geleverd

  • Voldoende aandacht & tijd voor jou

PostNL draait overuren, webdomeinen worden steeds schaarser en er is een tekort aan developers. Daarnaast is tegenwoordig iedereen actief op de mobiele telefoon. Kijk eens om je heen als je in de trein zit, de meeste mensen zijn gefocust op dat ene apparaat. Deze symptomen geven aan dat de wereld steeds meer digitaliseert. Door met online marketing aan de slag te gaan speel je op deze ontwikkeling in.

Online marketing bureau in Hardenberg

Strakademie geeft trainingen op het gebied van online marketing en is gevestigd in Hardenberg. Strakademie is een onderdeel van Bureau Strak, het online marketing bureau dat werkt voor fantastische bedrijven zoals Stella fietsen, Preston Palace en de Beerze Bulten. De organisatie bestaat uit jonge marketeers waar online rendement de belangrijkste pijler is.

Kennis van elk online marketing vakgebied

Door samen complexe online marketing vraagstukken op te lossen met onze klanten, hebben we sinds 2012 enorm veel praktijkervaring en kennis opgebouwd. Het uitwerken van een marketingstrategie, het vindbaar maken van een website in de zoekmachines en de conversie optimaliseren voor webshops, we hebben er allemaal ervaring mee. Wil je jouw online marketing werkzaamheden liever uitbesteden? Kijk dan op www.bureaustrak.nl.

Strakademie geeft trainingen aan kleine groepen mensen die interesse hebben in online marketing. Doordat we werken met kleine groepen zijn onze trainingen op de praktijk georiënteerd en is er voldoende tijd en aandacht voor jouw vragen. Nadat je een training hebt gevolgd, kun je direct aan de slag met online marketing.

Weet je niet waar je moet beginnen of welke online marketing training je moet kiezen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze instructeurs. Wij zullen vrijblijvend met je meedenken en sparren. Bij Strakademie krijg je direct antwoord op je vragen, sturen wij op rendement en mag je zelf de de datum en locatie bepalen. Dit kan op het kantoor van Bureau Strak of op locatie bij jouw organisatie.

Contact opnemen
Deze organisaties gingen u voor!