Google Analytics maatwerk

 • Direct aan de slag met SEO

 • 200+ tevreden klanten

 • Je mag zelf de locatie & datum bepalen

 • Tijd en aandacht voor elke vraag

Je werkt als organisatie of afdeling al geruime tijd met Google Analytics. Maar toch wil je meer inzicht in de klantreis van de websitebezoeker. Volg dan deze training! De training wordt volledig aangepast naar de omstandigheden van de organisatie. Het interpreteren, analyseren en rapporteren wordt naar het hoogste niveau getild en voor je het weet heb je de klantreis van A tot Z uitgestippeld. Praktijkopdrachten en casussen geven je inzicht in het meten van e-commerce en het meten van mobiele bezoekers.

Inhoud Google Analytics maatwerk training

De inhoud van de training is natuurlijk volledig maatwerk. Afhankelijk van het type organisatie en de vragen die er leven vullen we de training in. Voorbeelden van onderwerpen die we eerder behandelden in de Google Analytics maatwerk training zijn:

   • Implementatie van GA op de website
   • Bepalen van doelen en KPI’s en dit meetbaar maken
   • Een meertalige website meten
   • Data analyseren, interpreteren en rapporteren
   • Acties verbinden aan analyses
   • E-commerce tracking

Na de training kun je met hernieuwde enthousiasme aan de slag om de customer journey van de klanten verder te optimaliseren, te meten of de doelen behaald worden, hoeveel conversies gemaakt worden en hoeveel omzet de webshop draait.

Wat houdt maatwerk in?

Bij onze maatwerk trainingen gebruiken we niet een standaard PowerPoint presentatie. We zorgen dat de inhoud aansluit bij het niveau waarop jouw organisatie of afdeling zich bevindt, of dat nou beginner, gevorderd of iets er tussen in is. Ook gebruiken we screenshots van jouw website ter verduidelijking. Daarnaast gebruiken we jouw doelgroep en jouw bedrijfsdoelstellingen. Uiteraard vragen we je ook specifieke vragen aan te leveren die je beantwoord wilt zien.

Wat kan ik na deze training?

Uiteraard is het heel erg afhankelijk van de hulpvraag voor de Google Analytics maatwerktraining en het kennisniveau, wat je leert. Doorgaans weet je alles over de implementatie van Google Analytics op de site, welke doelen en KPI’s waardevol zijn voor jouw bedrijf, data analyseren, interpreteren en rapporteren en de customer journey van klanten in kaart te brengen en te optimaliseren.

Voor wie is deze maatwerk training?

Deze training is voor bedrijven die hun Google Analytics werkzaamheden naar een hoger niveau willen tillen. Organisaties die een constant lerende organisatie willen creëren aan de hand van data. Dit is bijvoorbeeld zeer waardevol voor webshops en andere e-commercebedrijven, B2B bedrijven, MKB bedrijven en NGO’s.

Informatie

Duur: 6 uur
Locatie: Hof van Otten 1
7771 JA Hardenberg
of op locatie naar keuze
Aantal deelnemers:     minimaal 2
maximaal 8

 

Op zoek naar iets anders?

Naast de maatwerk Google Analytics training geven we ook andere GA trainingen. Daarnaast kun je de lijst met ons volledige aanbod online marketing trainingen bekijken. Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Aantal deelnemers

Je bericht

“Van e-commercetracking tot de klantreis in kaart brengen. Alles kan in de Google Analytics maatwerktraining aan bod komen”

Onze instructeurs

Mart Hamhuis
Mart HamhuisDigitaal Strateeg
Mathijs Bennink
Mathijs BenninkDigitaal Marketeer