Google Analytics basis

 • Direct aan de slag met Google Analytics

 • 200+ tevreden klanten

 • Je mag zelf de locatie & datum bepalen

 • Tijd en aandacht voor elke vraag

Hoeveel bezoekers heeft jouw website eigenlijk? En welke pagina’s bezoeken die mensen het meeste? In welke plaats wonen ze? Hoe hebben ze de website gevonden? Dit weet je alleen als je het meet met een statistiekenprogramma als Google Analytics.

Wat leer je tijdens training Google Analytics basis?

Tijdens de training krijg je inzicht in de praktische mogelijkheden van Google Analytics. Je leert hoe je waardevolle informatie uit Google Analytics kan halen. De drie kernpunten van deze training zijn analyseren, interpreteren en sturen. Ook leer je hoe Google Analytics de basis vormt van alle online marketing activiteiten. Deze training brengt jou op de hoogte van wat je moet meten. De volgende onderwerpen worden behandeld:

   • Data als basis van online marketingactiviteiten
   • Het belang van webanalytics
   • Wat is Google Analytics?
   • Wegwijs worden in Google Analytics
   • Verschillende kengetallen ontdekken en leren

Training Google Analytics

Wat kan ik na de basistraining Google Analytics?

Na de training kun je data interpreteren, rapporteren en acties aan data verbinden. Ook heb je kennis van de belangrijkste functionaliteiten van Google Analytics en ken je de basisbegrippen hiervan. Je weet de weg in het menu van Google Analytics en welke pagina’s handig zijn om te gebruiken voor jouw bedrijf.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die wil gaan beginnen met Google Analytics of die meer uit het bestaande account wil gaan halen. Voor marketing- en communicatieprofessionals is deze training waardevol om inzicht te krijgen in de resultaten van de afdeling en advertentiebudget te verantwoorden. Ondernemers krijgen inzicht in welke onderwerpen potentiële klanten aanspreken en waar alle websitebezoekers vandaan komen.

Informatie

Duur: 2 uur
Locatie: Hof van Otten 1
7771 JA Hardenberg
of op locatie naar keuze
Aantal deelnemers:     minimaal 2
maximaal 8

 

Meer trainingen

Naast de basistraining Google Analytics bieden we ook andere trainingen aan. Bekijk onze andere Google Analytics trainingen of neus in onze volledige lijst met trainingen. Voor vragen kun je ook contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Aantal deelnemers

Je bericht

“Aan de hand van data leer je bezoekersgedrag te sturen”

Onze instructeurs

Mathijs Bennink
Mathijs BenninkDigitaal Marketeer
Nick Neppelenbroek
Nick NeppelenbroekDigitaal Marketeer