E-mail marketing training

  • Direct aan de slag met SEO

  • 200+ tevreden klanten

  • Je mag zelf de locatie & datum bepalen

  • Tijd en aandacht voor elke vraag

Met e-mail marketing kom je in verbinding met jouw doelgroep. Je communiceert middels nieuwsbrieven of andere soorten e-mails met de persoonlijke inbox van de ontvangers. Het voordeel van e-mail marketing is dat je met één bericht een groot gedeelte van de doelgroep kan bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om gepersonaliseerde e-mails te sturen, zodat je de ontvanger triggert tot actie over te gaan. Het blijkt zelfs dat e-mailmarketing één van de marketingmiddelen met de hoogste ROI is. Uit het Nationaal E-mail Onderzoek 2018 blijkt dat 94% van de Nederlanders ingeschreven is op e-mail nieuwsbrieven en 72% van de Nederlanders koopt bij webshops naar aanleiding van een e-mail.

Wat leer jij tijdens de e-mailmarketing training?

Met e-mail marketing kun je werken aan jouw merkbekendheid en branding van je merk. Met dit communicatiemiddel kun je er voor zorgen dat de doelgroep met je merk verbonden blijft. Om e-mail marketing in te kunnen zetten is een strategisch plan essentieel, want zomaar e-mails versturen zal tot irritatie en uitschrijvingen leiden. Onze e-mail experts leren jou de kneepjes van het vak. Tijdens onze e-mail marketing training zullen we dieper ingaan op de volgende punten:

  • Een succesvolle e-mailmarketingstrategie maken
  • Welke boodschap overgebracht moet worden naar de doelgroep
  • Content-creatie: wat zet je in de e-mails?
  • Het opstellen en versturen van je eerste e-mails
  • Op welke wijze je omzet kunt genereren via e-mail marketing
  • E-mailmarketing afgestemd op jouw vakgebied

Wat kun je na de training e-mailmarketing?

Je komt uit deze training met een plan voor de e-mailmarketing van jouw bedrijf. Je weet welke strategie je gaat toepassen, welk type e-mails je gaat versturen, wat je in de e-mails gaat zetten en hoe je dit laat aansluiten bij de marketingdoelen van jouw organisatie. Kortom, je kunt direct aan de slag met e-mailmarketing!

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is voor iedereen die zich bezighoudt met e-mail nieuwsbrieven en andere mailings, of dit wil gaan inzetten voor jouw bedrijf. Denk aan communicatiemedewerkers, (online) marketeers, webshop medewerkers en fondsenwervers.

Informatie

Duur: 4 uur
Locatie: Hof van Otten 1
7771 JA Hardenberg
of op locatie naar keuze
Aantal deelnemers:     minimaal 2
maximaal 8

 

Meer trainingen

Is de e-mailmarketing training niet wat je zoekt? Hier ons volledige aanbod online marketingtrainingen. Wellicht zit daar iets tussen wat jouw aanspreekt! Nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Aantal deelnemers

Je bericht

“Uit het Nationaal E-mail Onderzoek 2018 blijkt dat 94% van de Nederlanders ingeschreven is op e-mail nieuwsbrieven en 72% van de Nederlanders koopt bij webshops naar aanleiding van een e-mail.”

Onze instructeurs

Marije Veurink
Marije VeurinkDigitaal Marketeer