Online Marketing trainingen bij Strakademie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) training

Een goede online vindbaarheid is cruciaal voor iedereen die zich op internet bevindt! Maar hoe verover je die toppositie in een zoekmachine?

Bekijk trainingen

Zoekmachine adverteren (SEA) training

In no-time relevante bezoekers naar je website trekken? Adverteren in de zoekmachines geeft je organisatie een boost.

Bekijk trainingen

Google Analytics training

Google Analytics is een gratis tool dat bezoekersgedrag van je website in kaart brengt. In deze training leren we je alles over de tool.

Bekijk trainingen

Social media training

 Spreek de juiste doelgroep aan op een moderne manier via het juiste kanaal. Ontdek hier alle kansen en mogelijkheden die social media biedt.

Bekijk trainingen

E-mail marketing training

Hoe stuur je ontvangers van je nieuwsbrief tot het doen van de gewenste interactie? De optimale bezoekerservaring hangt af van diverse factoren.

Bekijk trainingen

Online marketing training

Online marketing bestaat uit verschillende vakgebieden. In deze algemene online marketing training zoomen we in op de diverse kanalen.

Bekijk trainingen

Verdiepingsslag maken in online marketing

Ongeacht hoeveel jouw organisatie al online doet, Strakademie helpt je verder. Of je nu net begint of al een eigen online marketing afdeling hebt, er valt altijd meer te leren en meer resultaat te behalen.

De basis

Als je geen idee hebt waar je online moet beginnen, is de training online marketing voor jou. Hierin komen alle takken van sport aan bod. Ook leren we je graag de basis van een specifiek deel van online marketing, kijk dan bij:

Voor professionals met ervaring

Doe je al het één en ander online en wil je meer verdieping? Ook dan helpen we je! Deze trainingen zijn uitermate geschikt:

Maatwerk voor jouw bedrijf

Ook maatwerk is mogelijk in onze trainingen! We gaan in deze trainingen in op jouw specifieke hulpvraag, maar daar stopt het maatwerk niet. We passen de presentatie aan met jouw bedrijf als voorbeeld, screenshots van jouw website etc. We focussen ons op jouw doelgroep en jouw bedrijfsdoelstellingen. Zo is alle informatie die je ontvangt, 100% relevant. Dit zijn onze maatwerk trainingen:

Vragen staat vrij!

Wil je meer weten over een online onderwerp dat niet in deze rijtjes staan? Of twijfel je welke training geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op. Want we informeren je graag.